18 Temmuz 2013 Perşembe

Spor Gazetem Yayına Hazır

        ERENSPOR                    Sayı:1  Yıl:1


                     FIRTINA ARTIK ŞİMŞEKLİ
    
            Trabzonspor, şampiyonluğa doğru büyük adım attı.Galatasaray'ın sonuca bağlayamadığı Fransız yıldız imzayı attı. Trabzon ; Batuhan , Aykut , Kadir Keleş, Caner Osmanpaşa , Fatih Öztürk , Yusuf Erdoğan , Abdulkadir Özdemir , Abdullah Karmil ve  Mehmet Kuruoğlu ile yetinmedi , Florent Malouda 'yı renklerine kattı. Camia Derry City maçını iple çekiyor.





                         
                       FELİPE MELO GELDİ , TARAFTARLAR COŞTU

                 Felipe Melo, saat öğleden sonra 5 (17.00) civarında İstanbul 'a ayak bastı.Kalabalıktan anlaşılıyor ki Melo taraftarların kalplerinde taht kurmuş. Taraftarlara, geliş saatini özellikle bildiren Sambacı,büyük bir ilgiyle karşılandı. İmzalama ihtimali neredeyse %100.



                  ASLANSIN BE CAS

                 CAS, FB ve BJK kulüplerine şu sözleri sarf etti: Ön elemelere katılabilirsiniz. Eğer ki 28 - 30 Ağustos'ta suçunuz tespit edilirse ceza aynen kalacaktır. Bu takımları hiç olmadıkları kadar morallendirdi.





                 ENERAMO DA BİTTİ

               Eski Sivasspor golcüsü Michael Eneramo'nun Beşiktaş'la imzalamasına gıdım kaldı.Ya Roni ya Adebayor ya Eneramo seçeneği  çıkmıştı. Siyah Kartallar Eneramo'da karar kıldı. İşte Beşiktaş'ın bu seneki transferleri : 
  • Günay Güvenç
  • Pedro Franco
  • Ömer Şişmanoğlu
  • Gökhan Töre
  • Sezer Öztürk
  • Eneramo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder