10 Haziran 2012 Pazar

Oliver Müzikali

Bir yetimhanede bir erkek çocuk doğar , anne doğumdan sonra ölür ve bebeğe Oliver Twist adı verilir . Oliver 9 yılını yetimhanenin kötü koşullarında aç geçirir. Bir gün daha fazla yemek istediğinden cenaze levazımatçısına satılır . 
Burada mutlu olamaz . Noah , annesiyle ilgili kötü sözler söyleyince onunla kavga eder ve cezalandırılır . Gece yarısı kaçar ve Londra'ya gelir .
Burada Jack ile tanışır , Jack ona iyi davranır ve onu kalabileceği bir yere götürür . Jack ve arkadaşları hırsız çetesinin üyeleridir . Oliver onların ne iş yaptığını anlayamaz . Bir gün Oliver diğerleriyle birlikte işe gitmek ister . O gün onların hırsız olduğunu anlar . Jack ve Charley yaşlı Mr. Brownlow ' dan ipek mendil çalarlar . Fakat olay yerinden hızla kaçarlarken , Oliver'ı görüp onu hırsız sanırlar .
Bu kötü olay sonunda Oliver tesadüf eseri , amcasına kavuşacak , gerçek ailesini bulacaktır .
İşte müzikal oyunumuzdan görüntüler :





















5 Haziran 2012 Salı

Ben Oliver , Oliver Twist

" Oliver " müzikalinde Oliver Twist ' i canlandırdım . Oyun İngilizceydi . Aylardır arkadaşlarım ve öğretmenlerimle çok sıkı çalıştık . Bu çalışmanın sonunda çok iyi bir oyun ortaya çıktı . Seyirciler çok beğendiler . Dakikalarca ayakta alkışladılar .  O kadar çok kişi tebrik etti ki ,  çok mutlu oldum . Oyunun fotoğraflarını daha sonra paylaşacağım .


Evde kostümümü denerken


İşte oyundan çok sevdiğim arkadaşlarımla
mola verdik , dinleniyoruz


provalardan görüntüler

karnımı bir güzel doyurayım
yoksa oyunda acıkırım
çok lezzetliymiş