30 Nisan 2012 Pazartesi

Devler gidiyor , cüceler kaçıyor

Galatasaray , Trabzonspor ' u deplasmanda 4 - 2 mağlup etti . Golleri Selçuk , Necati ( 2 ) ve Eboue attılar. Trabzon' un gollerini ise Colman ( 2 ) attı.

Fenerbahçe ise , Beşiktaş ' ı 2 - 1 yendi . Golleri Stoch ve Egemen ( k . k . ) attı . Beşiktaş ' ın tek golünü yine Egemen attı .

Galatasaray maçında kahraman Eboue idi . Fener maçında kahraman Stoch oldu . Her iki mücadele de süperdi .




26 Nisan 2012 Perşembe

Bilim Fuarı İkincilik Ödülümüz

Kalorifer kazanlarında doğalgaz yakılması sonucunda açığa çıkan yüksek sıcaklıktaki gazlar , bacalardan doğaya atılmaktadır . Projemizde kayıp enerji olarak adlandırabileceğimiz baca gazlarındaki atık ısının geri kazanılmasını ve bu şekilde enerji kaynaklarını koruyarak , enerji için daha az para harcamayı amaç edindik . Uygulama yeri olarak okulumuzu seçtik . Yaptığımız deneyde baca içerisinden su boruları geçirilerek , boru içindeki suyun ısıtılabileceğini ve bu suyun okulun havuz , duş ve yemekhane gibi sıcak su ihtiyacı olan yerlerinde kullanılabileceğini , sonuç olarak ; enerji ve para tasarrufu sağlanabileceğini ispat ettik . 
Bu projemizle Bilim Fuarın'da 2.lik ödülünün sahibi olduk .  Okuluma , öğretmenlerime ve grup arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum .





GÖRSELLER : EREN'İN DÜNYASI

23 Nisan 2012 Pazartesi

16 Nisan 2012 Pazartesi

Aslan kartalı yendi

G.Saray , Beşiktaş ' ı ilk play- off maçında 2-0 yendi . Golleri Melo ve Aydın attılar . Engin müthiş bir performans gösterdi . Beşiktaş'ta Quaresma ve Fernandez etkisizdi . Maçın sonlarına doğru Beşiktaş taraftarları sahaya girdi ve yabancı cisim attı . Bunlar Beşiktaş seyircisine hiç yakışmadı .
Aslan güvenli adımlarla ilerliyor .



10 Nisan 2012 Salı

İyi başladı , iyi bitirdi

G.Saray - Manisaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti . İlk devre 0-0 iken , ikinci devrede skor 4-0 oldu . Fernando Muslera bu maçta penaltıdan gol attı . Takımda böylece tüm yabancılar gol atmış oldu . Muslera bu gol için haftalardır çalışıyordu . Onun dışında golleri Selçuk ( 2 ) ve Baros attı .

G.Saray 'ın play - off daki ilk rakibi Beşiktaş , sonra F.Bahçe ve Trabzon oldu .