21 Aralık 2011 Çarşamba

Şampiyon 4 - B

Final maçında 4 - C ile oynadık . Çok iyiydik . Tam bir Galatasaray gibi . Gollerimizi Mert Emre - 2 ve Mert Kalaycı - 3 attılar . Karşı taraf tek gol attı . Ben de çok iyi defans yaptım .  5 - 1 yendik . Maç tek kelimeyle süperdi ve şampiyon olduk .

17 Aralık 2011 Cumartesi

orduspor - galatasaray : 0 - 2

 Aslan 5 maçtır üst üste kazanıyor. Kim durduracak bu Aslan'ı? Galatasaray'a güvenim sonsuzdur. Yine süper oynadılar. Golleri Baros ve Kazım attılar. Maçın yıldızı şüphesiz Baros idi.




16 Aralık 2011 Cuma

Trabzon - Galatasaray : 0 - 3

Sınavlardan fırsat bulup Galatasaray'ın Trabzon galibiyetini yazamadım , şimdi yazıyorum . Maç 3 - 0 bitti.Golleri Kalın ayaklı Elmander,Pas delisi Selçuk ve Maç acemisi Ceyhun attı.Bu maçta Kazım, Baros ve   Ayhan'a kızdım. Diğerleri süperdi.Cimboooooooom!



15 Aralık 2011 Perşembe

okul turnuvası

 Biz 4 b olarak futbol turnuvasına katıldık.İlk golü EMİR attı.Önder pas attı ve top Pamir'den sekti.
Top Emir'in önünde kaldı ve Emir fileleri havalandırdı.2. golde şöyle gelişti:Mert Emre kaleden kaleye herkesi çalımlayarak golü attı.3. golü de Mert Emre attı. Tek golü Mert Emre yüzünden yedik.
Yani özeti , 3-1 yendik.

9 Aralık 2011 Cuma

2000 Ruhu

Galatasaray enfesti.Hiçkimse hakkında eleştiri yapamam.Golleri atanları,diğer oyuncuları, teknik direktörümüzü kutluyorum.Nice yıllar başarılar dilerim.Maç 3-1 bitti.Lay lay lay ,lay lay lay cim-
bom cimbom çok yaşa.